NTK 2012: ugodnosti za naročnike revij Monitor in MonitorPro

 33-odstotni popust pri prijavi na NT konferenco 2012 ali celodnevni seminarji v okviru prvega dne NT konference 2012 – samo za naročnike revij Monitor ali MonitorPro! 26.4.2012

Utrinek z NTK 2011

Utrinek z NTK 2011

NT konferenca je že 17 let največja slovenska tehnološka in poslovna konferenca, na kateri se srečujejo poslovneži in raznovrstni strokovnjaki, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi na področju informacijskih tehnologij. Vsako leto si je mogoče ogledati predavanja vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov, se udeležiti delavnic in poglobljenih seminarjev.

Letošnja NTK, ki bo potekala med 21. in 24. majem v Portorožu, bo v znamenju prilagodljivosti, dostopnosti in široke izbire. Poudarek bo na računalništvu v oblaku, rešitvah za dvig storilnosti in nižanju stroškov poslovanja. Veliko pozornosti bo namenjene tudi mobilnosti in tabličnim računalnikom s prihajajočim operacijskim sistemom Windows 8.

Posebej zanimiv bo drugi dan konference, ko bosta nastopila legendarni dirkač F1 David Coulthard in svetovno znani poslovni motivator Mark Gallagher. Ugledna gosta bosta predstavila pomen vrhunske tehnologije v športu, kjer hiter tehnološki razvoj zahteva najboljše poslovne odločitve, sodelovanje predanih strokovnjakov in brezhibne rešitve v zastavljenih rokih.  

Z organizatorji NTK 2012 smo se uspeli dogovoriti za posebno ugodnost, ki je na voljo ekskluzivno le za naročnike revij Monitor oziroma MonitorPro – gre za prijavo na NT konferenco po t. i.  Early Bird ceni (s 33-odstotnim popustom) vse do 18. maja.

Druga ugodnost se nanaša na sklop dogodkov za eksperte. Gre za različne celodnevne seminarje, na katerih bodo poglobljeno predstavljene najnovejše Microsoftove rešitve, storitve in izdelki.

Kotizacija za celodnevne seminarje je na voljo ekskluzivno le naročnikom revije Monitor in MonitorPro po posebni ceni 247 EUR + DDV, sicer ni v prosti prodaji.

Seminarji se bodo odvijali prvi dan NT konference 2012, 21. maja, v Portorožu, med 9. in 17. uro, več o njihovih vsebinah pa lahko izveste na tej povezavi.

Udeležite se lahko katerega koli seminarja, kar je primerno za tiste, ki nimajo časa za sodelovanje na celotni konferenci, saj je udeležba na celodnevnem seminarju odlična priložnost za poglabljanje znanja na področju novih tehnologij in druženje na večernem MSTech srečanju, ki sledi seminarjem ob 19. uri.

Več o letošnji NT konferenci najdete na spletni strani www.ntk.si. Za kodo ob prijavi z ugodnostmi naših naročnikov pa nam pišite na naslov.

Še enkrat, ugodnosti je mogoče izkoristiti le do 18. maja.

‹ nazaj

Komentarji

Bodite prvi in dodajte svoj komentar.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje morate biti prijavljeni

RSS feed

Novice

Arhiv novic ›

Koledar dogodkov

Več dogodkov ›